Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ribič u kajaku

VIDEO Morski pas ga vukao 20 kilometara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Morski pas čekičar priuštio je studentu s Floride doživljaj života kada je zagrizao njegov mamac i nakon toga ga vukao dva sata u kajaku 20-ak kilometara.

Pročitajte i ovo Ilustracija Puno polemike FOTO Grozomorno stvorenje isplivalo iz morskih dubina: Ni iskusni ribiči nisu vidjeli takvo nešto Ilustracija Odbio hitnu pomoć Napad opasnog predatora: Surfera ugrizla velika bijela psina

Student Adam Fisk (22) događaj je zabilježio kamerom montiranom na glavi i petominutni film postavio na You Tube. Kameru je jednom i zaronio u vodu te snimio trometarsku neman kako ga vuče.

Student s Florida Atlantic sveučilišta u nedjelju je isplovio s nekoliko štapova za pecanje u blizini plaže Boynton, a njegov mamac zagrizao je morski pas.

'Možda je bio ispod mene, a da nisam ni znao', kazao je Fisk koji je u ribolov krenuo u kajaku od metra i pol.

Fisk je kazao kako je 'vožnja' započela glatko, ali je postalo zastrašujuće u dva navrata kada se neman okrenula i počela vraćati prema kajaku.

VIDEO Trenutak kada je ronioca napao morski pas...

'Radilo se o okretu od 180 stupnjeva i vratio bi se ravno na mene i to me je stvarno prestrašilo jer ga nisam vidio i nisam znao vraća li se da me ugrize', kazao je. Opisao je i kako je 'povorku' u jednom trenutku počeo slijediti još jedan morski pas.

Fisk je kazao kako ga je pas vukao na otvoreno more i vozio u krugovima, a vožnja je završila u blizini Lake Wortha na Floridi. Nije otkrio je li na kraju uspio svladati morskog psa. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene