Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bilo je svega...

VIDEO Evo kako žene reagiraju kad na poklon dobiju ono što mrze!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki komičar Jimmy Kimmel je tijekom svoje emisije zadao izazov svim muškim gledateljima koji je šokirao njihove partnerice, ali publiku dobro nasmijao.

Jimmy Kimmel je u svojoj emisiji dao zadatak muškim gledateljima da svojim partnericama za Valentinovo poklone nešto što one ne vole te da snime njihove reakcije, piše CBS News.

Muškarci su bili i više nego domišljati, tako su u kutiji za prstenje poklanjali guštere, a umjesto haljina deterdžente za čišćenje.

>>
Cvijeće, čokolada, dijamantni prsten ili romantično pismo?

Snimke reakcija su prikazane u emisiji te postavljene na You Tube. Što su sve poklanjali i kakve su bile reakcije žena možete pogledati u videu ispod teksta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook   Pročitajte i ovo Sanja Sarnavka, osnivačica Zaklade Solidarna Za Dnevnik Nove TV Sanja Sarnavka: "Hrvatska je treća zemlja u Europi po broju femicida, a patrijarhat se vraća na velika vrata" Gužva u Frankopanskoj ulici - 4 Zanimljivi podaci Kako su glasale žene, za koga nisu glasali muškarci, kome su povjerenje dali mladi?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene