Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tele s dvije glave rođeno je prije tjedan dana u Kolumbiji. Ondje je izazvalo veliki interes, a nekoliko je sveučilišta vlasnicima poslalo zahtjev za istraživanje ovog fenomena.


Kolumbijska televizijska postaja RCN objavila je video dvoglavog teleta Jenifer rođenog prije tjedan dana na farmi Rivera, 235 kilometara jugoistočno od Bogote, piše AP. Prema vlasniku farme, Marinu Cabreri, životinja ima dvije glave, ali samo jedan mozak. U 30 godina, prema njegovim riječima, koliko uzgaja stoku nije vidio ništa slično.

Njegov zaposlenik Alejandro Leyva izradio je posebnu ogrlicu koja će pridržavati njezine glave, jer zbog njihove težine ne može sama stajati. 'Ona je veoma simpatična, prelijepa, ja je vidim kao nešto predivno što nam je Bog posao, poslao ju je ovakvu kakva je', rekla je Rosario, žena vlasnika. U međuvremenu, nekoliko kolumbijskih sveučilišta poslalo im je zahtjev za istraživanje ovog fenomena. Četverogodišnja majka ovog neobičnog teleta već je jednom rodila normalno i zdravo tele. 

Vezani članci Tomislav Pavlović Pobjednik "Farme" otkrio nam je što će učiniti s osvojenih pola milijuna kuna, a doznali smo i još jednu sretnu vijest! Prince Wale Soniyiki - 5 Nije tužan što mu je izmakla pobjeda u "Farmi", a s nama je podijelio svoj veliki san: "Ostvarit ću to!"

Dvoglavo tele možete pogledati u priloženom videu.