Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Saadiya Saleh u samo nekoliko sati isplače gomilu kamenih suza. Ne boluje od neke već poznate bolesti pa se njezinu sumještani boje da je opsjednuta vragom.


12-godišnja Saadiya Saleh iz jednog sela u Jemenu zbunila je liječnike. Naime, umjesto suza njoj pod njezinim se kapcima stvara malo kamenje, piše Daily Mail.

Video u kojem je prikazan bizarni fenomen na YouTube-u je objavio jemenski televizijski kanal Azal. Na snimci djevojčica leži na bolničkom krevetu, a okružena je liječnicima i rodbinom.

Učitelj godine: Obrijao glavu zbog učenika žrtve nasilja

Vezani članci Zvjezdana Bogdanović - 2 Još se čekaju rezultati nalaza slučaja iz Nove Gradiške, iz Ministarstva poručuju: "Mi ih požurujemo, ali izvide ne radimo mi" Jelena Veljača Jelena Veljača: "Ako sam nekom svojom ostrašćenom izjavom izazvala i mikrodio atmosfere linča prema socijalnim radnicima, želim se ispričati"

Jedan od liječnika u ruci drži malenu kutiju punu kamenih suza koje je 'izronila' u samo nekoliko sati. On, kao ni njegovi kolege, ne može objasniti ovu situaciju. Djevojčica ne pati od neke već poznate bolesti, a njezini sumještani boje se da je opsjednuta magijom. 'Slučaj je izazvao paniku u području gdje živi', čuje se u videu. 'Neki kažu da je riječ o magičnoj čaroliji, a drugi da je opsjednuta vragom', objašnjeno je. Neki se pak boje da su možda na početku opasne epidemije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook