Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'U svemiru sam dobio dijete!'

BIZARNO: Britanski političar u 'intimnim odnosima' s vanzemaljkom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vijećnik britanske Laburističke stranke u gradiću Whitbyju Simon Parkes tvrdi da ga četiri puta godišnje otimaju vanzemaljci. Prilikom jedne otmice s alienkom 'Macom Kraljicom' dobio je, kaže, i dijete.

Simon Parkes, vijećnik Laburističke stranke u gradskom vijeću Whitbyja, gradića na sjeveru Engleske, zasigurno bi mogao ući na spisak najbizarnijih političara na planetu.

Pročitajte i ovo Josip Manolić najdugovječniji hrvatski političar Kći Jože Manolića otkrila kako su izgledali posljednji trenuci njezina oca: "Pokazao mi je rukom da priđem krevetu..." Ilustracija laseri na ratnim brodovima Novo moćno oružje moći će pogoditi kovanicu s udaljenosti od jednog kilometra, a to će koštati tek malo više od 11 eura

Kako piše Digital Spy, taj 53-godišnji instruktor vožnje tvrdi da ga vanzemaljci otimaju i vode u svemir četiri puta godišnje, ali ne kako bi vršili na njemu nekakve pokuse, već kako bi se s njim parili.

>> VIDEO Kinez pretukao pet vanzemaljaca, jednog spremio za zimnicu?!

U dokumentarcu 'Ispovijesti čovjeka kojeg su oteli vanzemaljci', koji je prije nekoliko dana premijerno prikazan na britanskom Channelu 4, kazao je kako mu se nedavno rodila kći Zarka, koju je dobio s izvjesnom 'Macom Kraljicom', zelenom alienkom visokom 2,7 metara, koja ima osam prstiju.

Njegova supruga Zemljanka navodno nije presretna svemirskim seksualnim avanturama svoga supruga, ali Parkes na sve to odmahuje rukom jer ipak, kaže, nije riječ o vezi s drugom pripadnicom ljudske vrste.

'Ja samo sklopim ruke i kažem Spreman sam, a onda uz pomoć tehnologije koju nisam u stanju shvatiti budem prebačen u letjelicu koja kruži oko Zemlje', ispričao je Parkes.

Svjestan je, kaže, da ga mnogi smatraju luđakom. 'Ali dođite i provedite neko vrijeme u mom društvu, gledajte što radim cijeli dan i uvjerit ćete se da nisam lud', rekao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene