Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Njemački grad Münster nedavno je vidio uzbuđenja koliko nije sasvim sigurno bilo duže vremena. Član moto skupine Baller Boyz, za okladu se na Božić potpuno nag provozao svojom Yamahom R6 kroz centar grada.


Motorist kojem egzibicionizam očito nije strani pojam u životu, provozao se nag središtem njemačkog grada Münstera te izazvao, generalno gledano, zgražanje, no našao se i pokoji uzdah.

Vezani članci Slika nije dostupna Izbjeglice se međusobno potukle, policija dva sata uspostavljala red Slika nije dostupna Mađarska zatvorila granicu i zračni prostor - Bodljikava žica priječi prolaz

Član moto skupine Baller Boyz samo je s kacigom na glavi počastio sugrađane prizorom kao da je 'od majke rođen' i to na Božić, ni manje ni više. Štoviše, napravio je u središtu grada popularni 'uštipak', odnosno zavrtio motocikl Yamahu R6 ukurg paleći gume.

VIDEO Na polnoćku došla u toplesu, popela se na oltar, a onda...

Razlog što je to učinio jest oklada koju je prihvatio na Facebooku.

'Bilo je to vrlo primamljivo za gledati', rekla je za Birgit Weusthoff Schulze za Stern.de. Dodala je kako se zapravo malo toga vidjelo od dima, ali da uopće nije bilo degutantno. Pomislila je da netko snima reklamu.

Događaju je svjedočilo još 50-ak osoba, no oni nisu bili tako velikodušnog mišljenja kao i Brigit.

Lokalna policija incident vodi kao prekršaj, ali ističu da će motociklistu biti teško identificirati.

Pogledajte video njegovog performansa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook