Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vlasnik trgovine namještaja iz Houstona ostat će kraći za sedam milijuna dolara zbog pobjede Seattle Seahawksa na Super Bowlu u nedjelju, jer je izgubio okladu s kupcima koji su u njegovoj trgovini potrošili tisuće dolara.


Jim McIngvale, poznat kao "Madrac Mack" oglasio je desetodnevnu akciju obećavši kupcima da će im vratiti novac ako Seahawksi pobjede Denver Broncose u finalu prvenstva u američkom nogometu.

Vezani članci Slika nije dostupna HTZ i Httpool učinkovito komunicirali s Amerikancima i osvojili prestižnu nagradu Slika nije dostupna Bio je tako dobar da treba i ponoviti: Bruno opet na Superbowlu

Da bi ušli u konkurenciju, morali su kupiti namještaj u vrijednosti od najmanje 6.000 dolara i odvesti ga iz trgovine prije početka finala u nedjelju navečer.

VIDEO Božićna čestitka kakvu još niste vidjeli

McIngvale je rekao da je u akciji sudjelovalo 1.000 kupaca koji su prosječno potrošili 7.000 dolara. "To je stvarno veliki gubitak, ali reklama košta. Najvažnije je da smo sada poznatiji javnosti", kaže McIngvale.

Gubitak od sedam milijuna dolara čini šest posto ukupnog godišnjeg prihoda njegove tvrtke koja se procjenjuje na oko 120 milijuna dolara. Početkom godine McIngvale je morao vratiti 685.000 dolara kupcima koji su se kladili da će u finalu igrati Seahawksi i Broncosi. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook