Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prošlog tjedna, na nebu iznad istočnog dijela američke savezne države Kentucky snimljen je vrlo neobičan NLO u zraku.


Prema izjavama očevidaca, vrlo čudan objekt, cilindričnog oblika lebdio je na nebu puna dva sata, a jedan astronom amater ga je uspio i snimiti.

Vezani članci Mnogi ljudi vjeruju u stvarnost ovih priča (Foto: AFP) Nevjerojatne priče o rušenjima NLO-a: 10 manje poznatih, ali vrlo misterioznih slučajeva NLO (Ilustracija: Guliver/Thinkstock) Pilotkinja na letu iz Kanade vidjela NLO-e, odmah je pokrenuta istraga

>> VIDEO: NASA-in satelit snimio neobičan objekt na Mjesecu

Allan Epling nalazio se u kući 16. listopada, kad je jedan od njegovih gostiju u kući uočio neobičan 'zrakoplov' na vedrom nebu, prenosi Huffington Post.

'Izgledao je poput dvije fluorescentne lampe, paralelno jedna pored druge i jarko je sjao na nebu. Na trenutke bi toliko jarko zasjao da je izgledalo kao da se spojio i sve se moglo vidjeti golim okom. Onda bi se ugasio i postao gotovo nevidljiv', ispričao je Eppling za WYMT-TV.

Taj astronom amater snimku je postavio i na YouTubeu te je naglasio kako je objekt na nebu statičan te da je snimka nestabilna jer je kameru držao rukom. Dodao je kako je bilo potpuno vedro te da ne može sa sigurnošću procijeniti na kojoj se visini nalazio nepoznati objekt. Pogledajte snimku i procijenite sami o čemu se radi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook