Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Širi se i dalje

VIDEO: 3 metra duboka rupa progutala parkiran automobil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
3-metra duboka rupa na cesti '50th street' kraj Fowlera na Floridi otvorila se i progutala automobil, koji je stajao na parkiralištu. Sean i Sandy Burnham ostali su bez svoje Toyote Camry iz 1995. godine.

Parkiralište se urušilo, no Sandy to nije odmah vidjela već je prvotno mislila kako im je automobil ukraden. Pošto im osiguranje ne pokriva takve nesreće, za automobil neće dobiti nadoknadu. 'Ovo nije prizor kakav očekuješ vidjeti. Automobil je prednjim djelom bio na zemlji u dubokoj rupi. Izgledalo je kao da ga je netko uzeo i tamo stavio', rekao je jedan od tamošnjih radnika.

Pročitajte i ovo Policija provodi pojačan nadzor u prometu U Zagrebu Policija upala na car meet i podijelila kazne: Ovakve situacije mogu biti opasne Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!"

No, tu nije kraj njihovim mukama, piše ABC news. Širenjem, rupa se približava naselju, odnosno zgradama u kojima i oni žive. Deseci obitelji bili su prisiljeni napustiti svoje domove, jer su vlasti to područje proglasile nesigurnim za život. Radnici pokušavaju rupu ograditi velikom ogradom. Bez 'progutanog' automobila Sandy ne može na posao, a nezaposleni Sean tražiti posao. 'Ne znam što ćemo. Taj auto nam je značio sve', rekla je Sandy.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene