Obavijesti Video Pretražite Navigacija
15 mil. pregleda u 2 dana

Doista je neobičan gušt gledati: Užitak rezanja usijanim noževima drma YouTubeom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najpopularniji video iz serijala u samo dva dana je skupio gotovo nevjerojatnih 15 milijuna pregleda!

Ponekad se doista najneobičnije ideje pretvaraju u najveće hitove na YouTubeu. Posljednji primjer govori da gledatelji poput hipnotiziranih promatraju što se sve i kako da rezati pomoću usijanoga noža, a najpopularniji video iz tog serijala u samo dva dana je skupio gotovo nevjerojatnih 15 milijuna pregleda! 

Pročitajte i ovo PR SharpX Od tupih i beskorisnih noževa do savršeno oštrih i upotrebljivih: Samo nekoliko poteza vas dijeli do savršene oštrine Slika nije dostupna PREKRŠIO NEKOLIKO ZAKONA Policija objavila detalje incidenta u Splitu: Mladić koji je ukrao noževe iz trgovine i mahao njima po ulici danas na sudu

Onaj kome je prvome palo na pamet takvo što snimati ispao je genije, što zato što je nekolicini omogućio da na tome zarađuju, a što i zato što je osmislio show kojem je teško odoljeti.

Prije negoli pogledate kako to izgleda, dopustite da vas zamolimo, OSOBITO NAŠE MLAĐE ČITATELJE, da se ne igrate na isti način kod kuća. Ne bismo nipošto željeli da se bilo tko ozlijedi ili da dođe do štete!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene