Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pokušaj ubojstva

Doznajemo detalje krvavog obračuna u Splitu: Dva muškarca izbodena, ali bio je samo jedan nož

Policija - Ilustracija - 3
Policija - Ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr
Splitska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je 57-godišnjeg muškarca ozlijedio nožem.

Splitska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je u nedjelju navečer nožem ozlijedio 57-godišnjaka, koji je zadobio ubodnu ranu u trbuh.

Kako doznajemo iz PU splitsko-dalmatinske, prilikom hrvanja dvojice muškaraca 60-godišnji muškarac nožem je ozlijedio 57-godišnjaka, ali je ujedno ozlijedio i sebe.

Pročitajte i ovo Darinko Dumbović akcija policije i USKOK-a Uhićeni otac i sin Dumbović stigli u Zagreb, istragom obuhvaćena i trojica direktora petrinjskih tvrtki

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pokušaj ubojstva Strava u Međimurju: Provalio mu u kuću, izudarao ga pajserom i motkom pa pobjegao

Obojica su završila u bolnici, a nakon provedenog istraživanja 60-godišnjak je zaradio kaznenu prijavu te je predan pritvorskom nadzorniku.

57-godišnji mukarac još uvijek je u bolnici, ali nije u životnoj opasnosti, potvrdili su za DNEVNIK.hr iz splitske policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene