Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nano i njezin prijatelj Svein tvrde da se izvrsno razumiju kada međusobno mijauču.


Nano, 20-godišnja djevojka iz Osla, uvjerena je da je prilikom njezinog rođenja došlo do genetskoga defekta i da je zapravo mačka zarobljena u tijelu djevojke!

Vezani članci Mačka i folija Mačka mu stalno skakala na kuhinjski šank pa je isprobao rješenje koje je pročitao na internetu Mačka (Foto: Twitter) Uznemirujuće otkriće: "Nisam mogao disati u snu pa sam postavio kameru"

Nano ističe da je to spoznala u 16. godini, pa otad mijauče, sikće na pse, grebe, prede, a gdjekada i hoda na sve četiri 'šape' ako joj je takav dan.

Također navodi da mrzi vodu, da ima daleko razvijeniji sluh i vid u odnosu na ljude, ali isto tako priznaje i to da je slab lovac te da joj je uloviti miša još uvijek neostvarena želja.

Lijepa mlada dama predstavila što može zbog rijetke nasljedne bolesti

U svom mačjem životu nije usamljena jer za najboljeg prijatelja ima Sveina, mladića za kojeg tvrdi da nije rođen poput nje kao mačka, ali da mu je to jedna od osobnosti.

Nano i Svein tvrde da se izvrsno razumiju kada jedan drugome mijauču, a kako izgleda njihova međusobna komunikacija, pokušali su predstaviti ispred kamera postaje NRK P3.

Nano, gle čuda, zbog svega posjećuje psihologa koji je uvjerava da će trenutačnu fazu jednoga dana ipak prerasti i prihvatiti da nije životinja.