Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bitka s trojkama i kćeri

SUPERMAMA Uspavaj ih ako možeš!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nema tu nikakve dvojbe, ova žena već sada zaslužuje spomenik.

Uspavati mališana mnogim roditeljima predstavlja jedan od najvećih izazova u danu, pa ukoliko vas je ikad vaše dijete u potpunosti iscrpilo pred odlazak na počinak, zamislite tek kako je imati ih istovremeno četvero.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu" Majka blizanaca Ana Treščec (Foto: Dnevnik.hr) pale isprike Nakon što je alarmirala javnost fotografijama, majka se posipa pepelom: ''Djeca su bila vezana za svoje dobro''

Zapravo, i ne morate, sve će vam dočarati sljedeći video, bitka koju svake večeri bije ova žena, majka trojki starih osam mjeseci (Jackson, Olivia i Levi) i dvogodišnje Emily koja je vragu iz torbe ispala.

Shake, baby, shake: Otkrio je kako začas smiriti nervoznu bebu

Upoznajte Corrie Whyte, 26-godišnja Kanađanku iz Cambridgea (Ontario), djevojku koju umor svake večer ruši s nogu, ali koja isto tako svaki napor podnosi s osmijehom.

 "Trudim se uživati u svakom obliku roditeljstva, ali iskreno ne znam kako bih bez supruga. Život je daleko jednostavniji kada znaš da se imaš na koga osloniti. Jer ovo nije lako, naći ravnotežu između potreba tri bebe stare osam mjeseci i dvogodišnje djevojčice. Svako dijete traži vašu pažnju i istodobno juri u svome smjeru", izjavila je za ABC Whyte, čije "roditeljske putopise" na Facebooku prati gotovo 200 tisuća ljudi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene