Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nema tu nikakve dvojbe, ova žena već sada zaslužuje spomenik.


Uspavati mališana mnogim roditeljima predstavlja jedan od najvećih izazova u danu, pa ukoliko vas je ikad vaše dijete u potpunosti iscrpilo pred odlazak na počinak, zamislite tek kako je imati ih istovremeno četvero.

Vezani članci Majka blizanaca Ana Treščec (Foto: Dnevnik.hr) Nakon što je alarmirala javnost fotografijama, majka se posipa pepelom: ''Djeca su bila vezana za svoje dobro'' Još triput toliko i gospođa iz Izraela će se približiti rekordu (FOTO: Profimedia/Ilustracija) Još uvijek miljama daleko od rekorda: Tek su joj 42, a rodila je već dvadeseto dijete

Zapravo, i ne morate, sve će vam dočarati sljedeći video, bitka koju svake večeri bije ova žena, majka trojki starih osam mjeseci (Jackson, Olivia i Levi) i dvogodišnje Emily koja je vragu iz torbe ispala.

Shake, baby, shake: Otkrio je kako začas smiriti nervoznu bebu

Upoznajte Corrie Whyte, 26-godišnja Kanađanku iz Cambridgea (Ontario), djevojku koju umor svake večer ruši s nogu, ali koja isto tako svaki napor podnosi s osmijehom.

 "Trudim se uživati u svakom obliku roditeljstva, ali iskreno ne znam kako bih bez supruga. Život je daleko jednostavniji kada znaš da se imaš na koga osloniti. Jer ovo nije lako, naći ravnotežu između potreba tri bebe stare osam mjeseci i dvogodišnje djevojčice. Svako dijete traži vašu pažnju i istodobno juri u svome smjeru", izjavila je za ABC Whyte, čije "roditeljske putopise" na Facebooku prati gotovo 200 tisuća ljudi.