Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimali reakcije

DOBRA FORA Pronašli iPhone na ulici i evo što se dogodilo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Diljem svijeta ljudi stoje u redovima kako bi došli do svog primjerka nove Appleove petice, no nekoliko je momaka odlučilo zalijepiti ga za pločnik i snimati reakcije prolaznika.

Da vidite novi iPhone nasred ceste, biste li ga pokupili? Vjerojatno bi, baš kao što su ga i prolaznici na jednom trgu u Amsterdamu pokušali uzeti. Naime, nekoliko se šaljivdžija odlučilo našaliti sa slučajnim prolaznicima pa su su novu 'peticu' zalijepili za pločnik jendog od najprometnijih trgova Amsterdama i snimali reakcije prolaznika, piše Daily Mail.

>> VIDEO: Ostario 12 godina u 8 minuta

Većina je prolaznika pokušala pokušala uzeti mobitel, a nekoliko je njih ljutito udaralo u njega pokušavajući ga odlijepiti. Ovaj poprilično zabavan eksperiment zasigurno dokazuje jednu stvar- novi model iPhonea je jako izdržljiv.

Pročitajte i ovo Simbol Amsterdama - 3 U Amsterdamu "Crvenu četvrt" za koju su mnogi čuli mogao bi zamijeniti veliki erotski centar izvan grada. Bune se građani, ali i seksualni djelatnici EMA se protivi 'erotskom centru' blizu svog sjedišta u Amsterdamu EROTSKI CENTAR Prostitucija Amsterdama seli se iz Crvene četvrti: Europska agencija za lijekove nije zadovoljna planom

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene