Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fotografirao se svaki dan

VIDEO: Ostario 12 godina u 8 minuta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noah Kalina, fotograf iz New Yorka, fotografirao je svoj portret svaki dan punih 12 i pol godina te od 4.515 fotografija sastavio video u trajanju od 8 minuta u kojem možete pogledati kako izgleda čovjek stariji 12 godina.

Ovaj fotograf iz Brooklyna svoje je portrete složio u ubrzanu video-kompilaciju koju je objavio na YouTubeu. Rezultat je prikaz kako se Noah od mladolikog tinejdžera pretvara u muškarca u tridesetim godinama. Video je na YouTubeu pregledan više od 3,5 milijuna puta.

>> VIDEO Pogledajte kako izgleda proces starenja!

Montaža se sastoji od nevjerojatnih 4.515 slika, a prva je fotografija snimljena kad je Noah dobio svoj prvi digitalni fotoaparat još kao 19-godišnjak. 'Činilo mi se to kao jako dobra ideja. Razlozi pokretanja ovog projekta bila je moja tadašnja zainteresiranost u fotografiju i samu suptilnost procesa starenja', rekao je Noah za Daily News.

>> Ne, ovo nije lutka na napuhavanje...

Ovo je drugi put da je na YouTube stavio video svog neobičnog projekta. Video je prvi puta pušten 2006. godine, nakon 6 godina fotografiranja te prikupio gotovo 24 milijuna klikova.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene