Obavijesti Video Pretražite Navigacija
AKTIVNA HRVATSKA

Upoznajte tim Aktivne Hrvatske s kojim vježbamo ovog proljeća

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +7 PR Galerija 1/12 >>
Hrvatska vježba, aktivna je i ovog proljeća i ljeta. Sve više naših građana uviđa dobrobiti redovite tjelesne aktivnosti i rado se odaziva na edukativne treninge nacionalnog sportskog projekta Aktivna Hrvatska.

Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +7 PR Galerija 1/12 >> Nakon zimskih mjeseci na redu je vježbanje na otvorenim lokacijama. Tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba osmislio je treninge koji će nas razbuditi, dobro izmoriti ali i zabaviti. Prvi grad u kojem vježbamo su Vodice u subotu, 26. svibnja u 18 sati na Trgu hrvatskih mučenika.

Pročitajte i ovo PR Aktivna Hrvatska "Bez straha nema hrabrosti" PR Aktivna Hrvatska Brojni Dubrovčani vježbali na jubilarnom treningu Aktivne Hrvatske

Odlična atmosfera u kojoj lako usvajamo nova znanja odlika je treninga tima uz koji je vježbalo već gotovo 25 tisuća građana diljem Hrvatske. U novoj proljetno – ljetnoj sezoni tim predvodi kineziolog Ivan Antunović. Ovaj rođeni Požežanin nedavno je diplomirao na KIF-u i započeo rad s ljudima kao osobni trener.“Rad s vježbačima najljepši je dio našeg posla. Kroz Aktivnu Hrvatsku ovog ćemo ljeta educirati diljem obale. Pozivam sve da nam se pridruže u nekom od gradova u koji dolazimo. Pripremili smo trening koji će vaše tijelo dobro aktivirati, zabavit ćete se i svakako od naših partnera iz Biotreninga i Definicije hrane dosta toga i naučiti!” – izjavio je Ivan.

  PR PR

Uz Ivana, posebnu energiju u projektu godinama daje ambasadorica i voditeljica Renata Sopek. Od samih početaka Renata je spremno uskočila u zahtjevnu ulogu i do danas je ostvarila izvrsne rezultate u radu sa svim generacijama. Njezini savjeti tijekom samih treninga zlata su vrijedni vježbačima koji za našu najpoznatiju predstavnicu imaju samo riječi hvale. Dubrovkinja Lukrecija Dragić rođena je u obitelji sportaša, a u projektu je treću sezonu. Bavi se atletikom i pleše u folklornom ansamblu Linđo. Trenutno je na 5. Godini KIF-a. Goran Kontić posljednjih nekoliko godina uspješno radi kao trener brojnim sportašima i rekreativcima, a na zajedničkim treninzima educira vježbače.

PR PR

Od ove godine tim je osvježen novim članovima. Jana Pavlović apsolventica je smjera Kineziterapija na KIF-u. U projekt se uključila sa željom da što više vremena educira mlade koji su posebno neakativna skupina našeg društva. Borna Butijer ima 21 godinu, student je 3. godine i već je prava Youtube zvijezda. Njegovim dolaskom u tim projekt je zasigurno dobio na jednom novom mladenačkom elanu. Posljednji se timu priključio Zagrepčanin Tian Jagarić. Student je treće godine KIF-a na kojem će usmjeriti Kondicijsku pripremu sportaša. U slobodno vrijeme radi kao osobni trener, a rekreativno se bavi fitnessom i boksom.

Tim Aktivne Hrvatske uključuje ambasadoricu i voditeljicu Dariju Mikulandru Žanetić koja nam sve vijesti iz projekta donosi u emisiji Aktivna Hrvatska na Sportskoj TV. Dubrovkinja Darija 18. će lipnja u hotelu Valamar predstaviti Mentalni trening pod vodstvom psihologa Ane Kotzmuth i Igora Čerenšeka. Njihov trening održat će se i 20. srpnja u Falkenstiner hotelu&spa Iadera u Petrčanima. Trening tima KIF-a održat će se 15. srpnja u Gospiću, a 8. rujna u Splitu. Asja Petersen treću je godinu u projektu uz trening Focus point koji će se ovog ljeta održati 22. kolovoza u Šibeniku, dok će Sandra Petra Pintarić trening yoge održati u Zagrebu, 6. listopada.

PR PR

Aktivna Hrvatska se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a generalni partner je HEP. U svim gradovima partneri projekta daruju vježbače. HEP majice za trening, NIVEA poklon za njegu tijela i prostirke, MG Mivela – vodu Vašeg srca, najbolji sportaš Decathlon lopte za vježbanje, Merkur osiguranje priprema zdravi Merkur smoothie nakon treninga. Partneri projekta su i Falkensteiner hotel&spa Iadera te Valamar hotel iz Dubrovnika.

Prijavite se za vježbanje u gradovima na: www.aktivnahrvatska.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene