Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U proteklih 35 godina Shermain Miles (51) iz Chicaga bila je uhićena gotovo 400 puta. Nije poznato je li srušila kakav rekord, ali činjenica je da je vijest o njoj stigla dok je bila u zatvoru.


Shermain Miles iz Chicaga ima 51 godinu, a tijekom proteklih 35 godina uglavnom je imala posla s policijom. Iza rešetaka je, naime, iz raznih razloga završila nevjerojatnih 396 puta!

Vezani članci Ispovijest djevojke koja tvrdi da ju je pretukao policajac (Foto: Dnevnik.hr) Ispovijest djevojke iz Pule: "Policajac me šakom oborio na pod, a onda me nastavio tući dok sam ležala vezana lisičinama'' Je li djevojku u Puli pretukao policajac? (Foto: Dnevnik.hr) Je li djevojka iz Pule pretučena ili se bacala po marici? Policija ispituje njezine navode da ju je policajac više puta udario šakom u glavu

Vijest o ovom suludom nizu uhićenja stigla je dok je Shermain, pogađate, bila u zatvoru. Navodno bi je na slobodu trebali pustiti tijekom utorka.

>> Zbog ove fotografije na Facebooku prijeti mu 11 godina zatvora!

Tijekom njezine kriminalne karijere privodili su je zbog fizičkih nasrtaja, sitnih krađa, provala, nedoličnog ponašanja, posjedovanja droge, korištenja lažnim identitetima (83 različita imena!)... Osuđena je zbog 73 različita prekršaja i kaznena djela.

Trenutno je iza rešetaka zbog kršenja uvjetne kazne na koju je osuđena 2010. godine, kada je uz prijetnju nožem opljačkala jednu 75-godišnju staricu.

Prvi je put u sukob sa zakonom došla 1975. godine, kada je provalila u jedan automobil, a 'najaktivnija' je bila 1988., kada su je ulovili ravno 25 puta.

Chicago Sun-Times javlja da je Shermain odrasla u prilično teškim uvjetima te da je u nekoliko navrata bila smještena i u umobolnicu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook