Atraktivan tim mladih trenera s Kineziološkog fakulteta iz Zagreba ove godine ima zadatak aktivirati tisuće građana Hrvatske. Naime, vodeći sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska krenuo je u sedmu sezonu.

Galerija


 Godinama upozoravaju kako nismo dovoljno aktivni i kako već danas možemo mijenjati životne navike. Projekt se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović, a generalni partner je HEP.

Vezani članci PR Tim Aktivne Hrvatske prvi put vježba u Kostreni na otvorenom Aktivna Hrvatska - 1 Split ovu subotu vježba uz Aktivnu Hrvatsku na rivi, pridruži se treningu!

Tim predvodi kineziolog Ivan Antunović. Ovaj rođeni Požežanin trenutno dobro muči košarkaše Cibone kojima je kondicijski trener. Ivan je u projektu već šest godina i zajedno s timom je aktivirao više od 20 tisuća građana diljem Hrvatske. Uz njega, na pozornici ali i među vježbačima rado je viđena voditeljica i ambasadorica Renata Sopek. Žena s velikim iskustvom u fitnessu i vježbanju svojim je savjetima pomogla mnogima.

Aktivna Hrvatska ove će godine edukacije i treninge održati u Puli, Zaboku, Rovinju, Vodicama, Korčuli, Petrčanima, Šibeniku, Crikvenici i Zagrebu. Dubrovkinja Lukrecija Dragić već četiri sezone na pozornici demonstrira kako pravilno izvoditi vježbe. Ona 13 godina pleše i nastupa s ansamblom Linđo. 23-godišnji Zagrepčanin Tian Jagarić kondicijski je trener kojem je želja, u ovom projektu, ljudima pomoći u prvom koraku ka kvalitetnijem i zdravijem životu. Tina Živković, studentica KIF-a, dobro nam je poznato lice iz TV emisije Sport nedjeljom. Timu se priključila ove sezone, a njeno će bogato iskustvo u radu s medijima sigurno doprinijeti uspjehu ove sezone. Novi član tima koji ima bogato sportsko iskustvo je državni prvak u plivanju Patrik Kramarić iz Siska.

PR
PR

Mnogi su diljem Hrvatske već isprobali njihove treninge, no ove godine stručni tim priprema pravu sportsko-zdravstvenu poslasticu koje će razveseliti naše tijelo i um. Uz treninge tima KIF-a, tu su i Mentalni treninzi Ane Kotzmuth i Igora Čerenšeka, Fokus Point trening Asje Petersen, Yoga Sandre Petre Pintarić te Body Empathy Ane Kuhanec Brašnović.

Stručni partneri projekta su Kineziološki fakultet iz Zagreba, Hrvatska liječnička komora, Biotrening i Definicija Hrane. Svi vježbači ove će sezone dobiti HEP majice za vježbanje, NIVEA lopte i poklone za njegu tijela, Mivela - vodu s kojom možete sve, Merkur osiguranje razveselit će sve zdravim smoothijima, Decathlon poklonom iznenađenja, Tosama promo artiklima za zaštitu tijela, Kotanyi začinima za zdrave obroke. Partneri projekta su Falkensteiner Hotel&Spa Iadera te poliklinika Vaš pregled.

Za besplatne radionice i treninge građani se mogu prijaviti putem službene web stranice www.aktivnahrvatska.hr. Prvi mentalni trening je 23. veljače u Puli, 16. ožujka vježbamo u Zaboku.