Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oduševljava posjetitelje

FOTO: Gorila koja hoda po užetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je mužjak gorile svojim nevjerojatnim vještinama privukao mnoštvo posjetitelja u zoološki vrt.

Kidogo je 12-godišnji mužjak gorile koji je iz danskoga zoološkog vrta doveden u njemački poradi dvije ženke, Mune i Oyje. Iz zoološkog se vrta, naime, nadaju malenim gorilama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ma, ti ćeš mene snimat! VIDEO Razljutio je gorilu, a ona je uzvratila na način koji nitko nije očekivao Slika nije dostupna Djevojčica i gorila VIDEO Pogledajte poljubac koji je ODUŠEVIO okupljene

Međutim, umjesto oplodnje dvaju ženki, Kidogo je postao glavna atrakcija. Počeo je, naime, pokazivati neke od svojih vještina, pa ga se tako moglo vidjeti kako se šepuri po zategnutom konopu. 'Pravi je atleta i akrobat', kazala je Petra Schwinn, ravnateljica odnosa s javnošću zoološkog vrta Krefeld. 'Još je mlad i zaigran i doista pokazuje koliko uživa u životu', dodala je.

>> VIDEO Kaos u javnoj garaži: Policija ganjala klokana!

Kaže da je Kidogo već nekoliko puta pokazao svoju vještinu hodanja po konopu. Jednom ga je prilikom uspio snimiti i profesionalni fotograf, piše ABC. Schwinn je kasnije te fotografije slala kao blagdanske čestitke svim prijateljima zoološkog, ali i vinula Kidoga 'među zvijezde'. Naime, telefoni s medijskim upitima o snimanju gorile ne prestaju zvoniti.

Kidogo je, kaže Schwinn, već pokazivao i druge svoje trikove. Jakoj nostalgiji za Danskom unatoč, uveseljavao je sve posjetitelje vrta. 'Njegovo je ponašanje za jednu gorilu vrlo neuobičajeno', kaže Schwinn. 'Ne može se reći da je on normalna životinja i vrlo smo uzbuđeni zbog toga', dodala je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene