Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije se htio maknuti

Upornost psa spasila život 91-godišnjoj starici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još jedan slučaj nevjerojatnog spašavanja ljudskog života dolazi iz Sydneya, gdje je pas spasio 91-godišnju staricu.

Amaya Tasker 3. se rujna oko podneva vratila iz šetnje sa svojim ljubimcem labradoodleom Dylanom i pustila ga je s uzice dok je parkirala automobil u garažu.

Pročitajte i ovo Pitbuli napali dijete tragedija u Italiji Dva pitbula rastrgala 13-mjesečnog dječaka dok se igrao u dvorištu: Majka ga je pokušala spasiti, nju su izgrizli Spasili psa s litice - 7 zapeo u jami FOTO Umislio da je divokoza? HGSS-ovci spašavali psa s litice u starom rudniku

No, umjesto da otrči izravno do njihova stana na prvom katu, što inače radi, pas je otišao drugim putem i stao ispred stana njihove 91-godišnje susjede Norme Nolan.

'Mi inače ni ne prolazimo pored njezinog stana na putu od garaže do našeg stana. Nije htio doći kada sam ga pozvala, a inače me uvijek sluša. Jednostavno se nije htio maknuti od njenog stana', rekla je za Daily Telegraph Amaya Tasker.

>> Pas spasio 14-mjesečno dijete od sigurnog utapanja

Nakon što se Dylan nije htio pomaknuti, Amaya je zavirila ispod vrata i ugledala prste starije susjede. Brzo je pozvala hitne službe koje su provalile kroz prozor i pronašle stariju ženu kako leži na podu. Pokazalo se da je imala moždani udar.

Da se Dylan nije zadržao pred njenim vratima, tko zna bi li je pronašli živu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene