Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četveronožni heroj

Pas spasio 14-mjesečno dijete od sigurnog utapanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obiteljski je pas postao heroj nakon što je spasio maleno dijete od utapanja u bazenu.

Patricia Drauch, 30-godišnja majka djeteta je kazala kako je toga dana krenula u garažu po lopaticu za igranje te da je njezin 14- mjesečni sinčić puzao za njom. Kada je stigla u garažu i okrenula se, shvatila je da je sina izgubila iz vida.

Pročitajte i ovo Screenshot Nevjerojatno VIDEO Uhićena djevojka (19), pokušala je prodati svoga sina, pronašla je i kupca Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura"

Nekoliko trenutaka kasnije je pogledala u obiteljski bazen i vidjela malenog dječaka na površini s licem okrenutim prema gore. Policajcima je kazala da joj se na trenutak učinilo da je dječak poplavio, piše Daily Mail.

>> 'Bili smo prelijeni': 'Odgoj' vlastite djece prepustili psu!

Na svu sreću, njihov pas je, također, bio u bazenu i svojim je leđima podupirao dijete kako bi ono ostalo na površini vode. Preplašena majka je odmah izvukla dijete iz bazena i shvatila da ne reagira na njezin glas.

Pokušala je nazvati i hitnu pomoć ali nije imala signala pa je odlučila potražiti pomoć od vatrogasaca čija se postaja nalazila nedaleko od kuće. Dok je vozila prema postaji, djetetu se vratila svijest.

'Prema informacijama koje sad imamo, čini se da je istina. Nevjerojatna priča. Pas spasitelj. To je sve što mogu reći', kazao je policajac Rick Behnke.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene