Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvojica ne baš spretnih pljačkaša pokušala su iskopati tunel do draguljarnice ne bi li se dočepali dragog kamenja i zlata, no njihov je plan pošao po zlu.


Dva australska pljačkaša provalila su u WC koji se nalazi iza zgrade u kojoj su smještene draguljarnica i restoran brze hrane. Daljnji cilj bila im je draguljarnica do koje su pokušali doći razbivši zid polugom, no na njihovo veliko iznenađenje zid koji su probili nije ih doveo tamo gdje su planirali, piše Daily Mail.

Vezani članci Policija u Brisbaneu Ukidaju vikend-lockdown, a s njim i jednu od najneobičnijih odredbi na svijetu Pusta ulica u Adelaideu, prijestolnici Južne Australije, nakon što je uvedeno strogo zatvaranje Ovo se zove lockdown: Izolirali cijeli grad od ostatka kontinenta jer bilježe porast zaraženih

Čini se kako su prekalkulirali pa su završili u restoranu brze hrane, no ni to ih nije zaustavilo u pljačkaškom pohodu pa su iz blagajne restorana brzo zgrabili oko 1000 funti i pobjegli.

>> Priča o lopovu kojem je pravosuđe vratilo novac koji je ukrao

No, da stvar bude još bolja, prema spisima suda iz Southporta, provala u restoran bila je treći pokušaj ovih lopova da opljačkaju draguljarnicu u istoj večeri. Prvo su pokušali razbiti izlog draguljarnice, no nisu uspjeli, zatim su pokušali ući kroz stražnja vrata, no završili su u pet-shopu.

Treći put su se odlučili na provalu kroz stražnji zid, no očito im matematika nije jača strana pa su krivo izmjerili mjesto na koje trebaju provaliti te završili u fast-food restoranu. Nakon što su iz restorana uzeli 1000 funti dali su se u bijeg, no nisu se uspjeli ni sakriti kako treba pa ih je ubrzo pronašla policija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook