Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na društvenoj mreži Facegloria zabranjeni su psovanje i erotski sadržaji.


Skupina kršćana u Brazilu pokrenula je društvenu mrežu na kojoj su psovanje i erotski sadržaji u bilo kojem obliku potpuno zabranjeni, piše BBC. 

Vezani članci Koronavirus u Brazilu Bolnice na rubu snaga: Južnoamerička država bilježi više od 300.000 umrlih od korone, brojke im i dalje vrtoglavo rastu Koronavirus u Brazilu Korona izvan kontrole: Rekordan broj novozaraženih u Brazilu, drugi najsmrtonosniji dan od početka pandemije

Tvorci stranice Facegloria tvrde da su privukli 100 tisuća članova od lansiranja prošlog mjeseca. Postoji lista od 600 riječi koje su zabranjene i gumb 'Amen' kojim se izražava zahvalnost za objavu.

Ummaland, društvena mreža za muslimane koja je pokrenuta 2013. godine, trenutno ima 329 tisuća članova. Ona uključuje 'proširene postavke privatnosti' za žene i svakodnevno objavljivanje inspirativnih islamskih citata.

Doznajte zašto Facebook čini ljude sretnijima

Brazilska mreža Facegloria trenutno je dostupna samo na portugalskom jeziku, ali u planu su i drugi jezici i mobilna aplikacija.

Na ovoj društvenoj mreži zabranjeni su i gay sadržaji. Tvorci kažu da se na Facebooku inače viđa puno nasilja i pornografije, aa oni su htjeli mrežu na kojoj mogu razgovarati o Bogu i ljubavi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook