Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronašli rješenje

Učitelji u strahu - Učenici bi mogli za uskršnje praznike otići u Siriju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Humza Arshad snimio je 15-minutni film o opasnosti od ekstremizma, s policijom je posjetio 40 škola u Londonu i djeci govorio o ekstremizmu.

Londonski učitelji strahuju da će im učenici za uskrsne praznike otići u Siriju i kao džihadisti boriti se na strani Islamske države (IS) pa je policija odlučila angažirati muslimana komičara da po londonskim školama govori o ekstremizmu, objavio je u četvrtak Eveneing Standard.

Pročitajte i ovo Osnovna škola Vladislav Ribnikar Suđenje u Beogradu Razrednica dječaka otkrila što se s njim događalo prije nego je počinio masakr u školi: "Imao je probleme..." Svijeće i cvijeće za poginule u pucanjavi u školi Poznat motiv Otkriveno zašto je 12-godišnjak u Finskoj pucao na djecu iz razreda

Britanski džihadist osuđen na 12 godina zatvora

Scotland Yard je pozvao Humzu Arshada, poznatog autora filmova "Diary of a Badman" s YouTubea da po londonskim školama širi antiekstremističku poruku.

Arshad, britanski humorist pakistanskog podrijetla snimio je 15-minutni film o opasnosti od ekstremizma, i s policajcima posjetio 40 škola u Londonu i djeci o tome govorio.

Mediji dodaju da je film prikazan i u školi Mohammeda Emwazija, poznatoga i kao Jihadi John, krvnik sa snimaka smaknuća koje objavljuje Islamska država. Britanske vlasti procjenjuju da se IS-u pridružilo 1500 Britanaca muslimana. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene