Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vjenčanje je najljepši dan u životu mladenaca. No, jednom se paru toliko svidjelo da su se u samo šest mjeseci vjenčali čak 85 puta.


Mark i Denise Duffield – Thomas pobjednici su natječaja na kojem su testirali različite lokacije za vjenčanja, ali i ponude putničkih agencija za medeni mjesec.

Vezani članci Požari u Kaliforniji (Foto: AFP) Borba 8500 vatrogasaca: "Ovome nikad nisam svjedočio. Vjetar je toliko jak da vas ruši" Požar Thomas hara Kalifornijom (Foto: AFP) "To je zvijer": Požar Thomas hara Kalifornijom, izdane nove naredbe za evakuaciju

Zavjete su obnovili na egzotičnim lokacijama kao što su Mauricijus, Indonezija, Tajland ili Jordan. 'Mi smo najsretniji par na svijetu. Svaki dan nam je medeni mjesec', rekla je 31-godišnja Denise.

Mark je svaki put imao isto odijelo, dok je Denise vjenčanicu promijenila nekoliko puta. Tvrde kako su se oboje udebljali zbog bogato pripremljenih doručaka za mladence, piše Mirror.

U 48 sati vjenčali se 5 puta

S vjenčanjima su počeli u New Yorku, gdje su se u 48 sati vjenčali čak pet puta i to u Waldorf Astoria hotelu, na vrhu Empire State Buildinga, u taksiju i dvaput u Central Parku. Najromantičnije vjenčanje su imali u Zanzibaru, a najčudnije u Irskoj, gdje su drhtali na minus 43 stupnja. 'Bilo je tako hladno da smo se morali poljubiti preko maske na licu jer bi nam se inače usne slijepile', rekao je 26-godišnji Mark.

>> Mladenka na vjenčanje stigla bagerom

>> Za vjenčanje vam treba... 400 tisuća limenki!

Mark je iz Velike Britanije, a Denise je iz Australije. Upoznali su se 2002. godine kao studenti u Manchesteru. Prvi put su se vjenčali 2008. godine u Velikoj Britaniji. S 85 vjenčanja završili su i u Ginnessovoj knjizi rekorda.