Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što ljudima padne na pamet...

U pljačku banke povela 5-godišnjeg sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Laurie L. Ruble iz Illinoisa, te njen partner Brandon Stancliff optuženi su pljačku banke u koju su poveli i Laurienog petogodišnjeg sina, piše Daily Mail.

Prema informacijama FBI-a Laurie je u razgovoru s policijom izjavila kako je Brandon samo zgrabio kuhinjski nož i maramu, te su se uputili prema banci zajedno s njenim sinom.

Pročitajte i ovo Radnici Varteksa u štrajku I dalje očekuju sastanak s Habijanom Oglasili se radnici Varteksa: "Ponuđen nam je zajam kojim bi se platile sve zaostale plaće, to nam je najrealnija šansa" Ilustracija Uhićen je Hrvat u Meksiku završio iza rešetaka: Kamenom razbio staklo banke

Stavila je dječaka u auto-sjedalicu, te su krenuli prema mjestu zločina gdje su, prijeteći nožem, ugrabili 4,800 $. No 'sreća' ih nije dugo pratila, naime, policijski doušnik ih je odao već idući dan, pa su ubrzo završili u zatvoru.

Laurie, koja je u četvrtak puštena uz jamčevinu od 5,000 $, navodno je izjavila kako žali što je sina izložila opasnosti. Socijalna služba započela je istragu protiv nje, te joj ozbiljno prijeti i optužba za zanemarivanje dijeteta.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene