Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlična ideja

U ovoj trgovini slatkiše plaćate dobrim djelima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Kopenhagenu je otvorena trgovina slatkišima u kojoj novac nema nikakvu vrijednost jer se ovdje plaća dobrim djelima.

Sjećate se filma 'Charlie i tvornica čokolade'? Ako je Charlie mogao dobiti cijelu tvornicu čokolade za jedno dobro djelo, zašto i mi ne bismo za dobro djelo dobili barem jednu bombonijeru? U trgovini 'Anthon Berg Generous Store' vaš novac ne znači ništa. Ovdje se čokolade plaćaju dobrim djelima, piše CBC.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jelo mu se nešto slatko... VIDEO Medvjed opustošio trgovinu slatkišima! Slika nije dostupna Uživajte Imamo zdravu čokoladu!

Ova trgovina otvorila je svoja vrata prošli mjesec u centru Kopenhagena. Svaki slatkiš ima etiketu, no na njima umjesto cijene piše 'Tjedan dana nemojte komentirati kako vaša cura vozi', 'Iznenadite voljenu osobu doručkom u krevetu', 'Pomozite prijatelju pospremiti kuću' i slično.

>> Nećete vjerovati što treba jesti kako biste smršavjeli!

Umjesto plaćanja na blagajni, kupci se moraju registrirati na Facebook i putem posebne aplikacije obavijestiti osobu koje se tiče dobro djelo koje je kupac obećao učiniti. Na ovaj način, kupci su prisiljeni održati dato obećanje, a velik broj njih je na Facebook stranici ove trgovine ostavio fotografije kojima dokazuju da su izvršili obećano.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene