Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantan napad u TV kvizu

VIDEO Natjecateljicu u bikiniju srušio na pod i razbio joj nos

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojka u bikiniju ismijavala je i izazivala druge natjecatelje, što je jednog od njih potpuno razbjesnilo.

U kvizu na ruskoj televiziji dogodio se brutalan incident. Jedan od muškaraca srušio je natjecateljicu na pod te je još udario u lice dok je ležala.

Grupa natjecatelja u kvizu 'Touch the Truck' stajala je oko automobila, a pobjednik, dobitnik vozila, je onaj tko zadnji ostane na nogama.

Djevojka u bikiniju ismijavala je i izazivala druge natjecatelje, što je jednog od njih potpuno razbjesnilo – najprije ju je karate zahvatom srušio na pod, a onda još udario u lice. U pomoć joj je priskočio voditelj showa; krvarila je iz nosa i plakala, no signalizirala je kako je ipak ok.

Pročitajte i ovo Ukrajinska protuzračna obrana Uz veliku pomoć raznih režima Rusija niže pobjede na bojnom polju: Situacija u Ukrajini je očajna, sprema se nova velika ofenziva Šteta na zgradama u gradu Avdijivki na istoku Ukrajine Rat u Europi Obavještajac otkrio što na kraju čeka Ukrajinu: "Takvi ratovi mogu završiti samo na taj način"


Riješite kviz i otkrijte koliko je star vaš mozak!


Video je izazvao veliku raspravu na društvenim mrežama o nasilju. I dok su jedni osudili divljačko ponašanje muškarca, neki su zaključili kako je žrtva namjerno provocirala 'batine' jer niti nakon višekratnih zamolbi nije prestajala sa svojim provokacijama, piše Daily Mirror.


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene