Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prirodan talent

U Kaliforniji svi surfaju, pa zašto ne bi i koze?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljudi koji su u srijedu otišli na plažu u Orange Countyju u Kaliforniji nemalo su se iznenadili kada su vidjeli neobične surfere.

Koza Goatee i njezin sin Pismo održavali su se na dasci za surfanje poput pravih profesionalaca i svojim umijećem zadivili sve koji su se u tom trenutku zatekli na plaži, piše AP.

Pročitajte i ovo Poplava u Los Angelesu - 1 Nesvakidašnji prizor Uraganska oluja pogodila Kaliforniju: Klizišta i poplave paralizirale više od pola milijuna domova Ilustracija Može biti opasno Sve mlađa djeca koriste kozmetiku protiv starenja: Dermatolozi upozoravaju roditelje

>> FOTO: Četveronožni surferski spektakl

Vlasnik koza, Dana McGregor iz Pismo Beacha, sastao se sa surferima Markom i Debbie Gale kako bi pokušali obje koze staviti na jednu dasku. Mark je rekao kako je isti trik pokušao i s psima, pa nema razloga da ne pokuša i s kozama.

McGregor je kupio Goatee kako bi mu pomogla oko vrta, pobrstila korov, travu i neželjeno lišće. No, uskoro ju je počeo voditi gdje god bi išao, čak i na plažu. Tada se dosjetio kako bi je mogao povesti i na surfanje. Kada je u ožujku na svijet došao Pismo McGregor je i njega stavio na dasku.

Ove srijede majka i sin 'zajahali' su valove zajedno. No, Goatee je nakon nekoliko puta dodijalo pa je skočila u more i doplivala do obale. Pismo je pak, još neko vrijeme uživao u surfanju.
Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene