Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Psi u humanitarnoj akciji

FOTO: Četveronožni surferski spektakl

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najveći pseći surferski spektakl na svijetu u svojem četvrtom izdanju na kalifornijskoj 'psećoj ' plaži okupio gotovo 4.000 posjetitelja. Psi San Diega ne samo da su pokazali svoje surferske majstorije, već su i zaradili novac za lokalno slonište za napuštene životinje.

Četveronožni sudionici ovog natjecanja pridružili su se prikupljanju novca za lokalno sklonište za napuštene životinje i prikupili više od 25.000 dolara. 'Ne može bolje od ovog. San Diego ponovno je pokazao svoju ljubav prema psima i prema surfanju. Što može biti zabavnije od igre sa psom u vodi?', kazao je predsjednik azila Michael Arms.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki problem Nezbrinuti psi u međimurskim romskim naseljima veliki problem: Svaki put nađemo novih tridesetak pasa Ilustracija Užas u Crikvenici Zabranjen rad skloništu za životinje: Držali pse bez uvjeta i zarađivali, inspekcija nije reagirala godinama

Ovo natjecanje prvi je put organizirano 2006. i od tada preraslo u spektakl koji prenose i nacionalne televizije. Psima se bodovi dodijeljuju po raznim kriterijima - duljini surfanja, veličini valova na kojima jašu te majstorijama koje izvedu na dasci. Ekstra bodove dobivaju ako surfaju bez vlasnika te ako na dasci radije stoje nego leže. 

Pogledajte video u kojem četveronožni surferi uživaju u oceanu na www.mojamini.tv.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene