Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trener fitnessa

SENZACIJA: U godini dana namjerno dobio pa izgubio više od 30 kilograma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Publika 'Good Morning America' bila je šokirana kada je na pozornicu ušetao Drew Manning. Naime, Drew, koji je oduvijek bio pravi ovisnik o vježbanju, odlučio se namjerno udebljati kako bi znao kroz što prolaze njegovi klijenti te im što bolje pomogao.

Drew je prestao ići u teretanu, počeo je jesti brzu hranu, piti puno gaziranog pića i živjeti nezdravo. Sve je to rezultiralo time da se u svega šest mjeseci udebljao 35 kilograma i dobio 35 centimetara u struku, prenosi CNN.

Pročitajte i ovo Ozempic, lijek za dijabetičare Trend pokrenule zvijezde Dijabetičari ljutiti - vlada nestašica lijeka jer ga neki koriste za mršavljenje: "Smatraju da su zakinuti" Lijekovi: Ilustracija - 2 OPREZ! "To nije lijek za gubitak kilograma": Stručnjaci upozoravaju na novu pošast pogrešnog korištenja lijekova

Manning je svoj poduhvat opisao u knjizi 'Fit2Fat2Fit', gdje navodi da je ovo više utjecalo na njega psihički nego fizički. Njegov odnos s drugima i samopouzdanje su se drastično promjenili. Kada se trebao vratiti u teretanu Drew je bio nervozan, a u nekim situacijama čak i posramljen.

>> Doznajte kako: Imala je 104 kg, a sada se natječe za Miss SAD-a!

Povratku 'starog' Drewa najviše se veselila njegova žena Lynn, koja smatra da je njezin suprug sad čak i bolji nego prije.

Drew zna da je njegov povratak na normalnu kilažu bio jednostavniji nego što će biti njegovim klijentima, ali se nada da će ih svojim primjerom potaknuti da i oni svoje tijelo dovedu do savršenstva vježbanjem i pravilnom prehranom. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene