Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naljutili ga

Turisti bježali od jedne od najopasnijih životinja na svijetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Opušten safari završio je bijegom od nilskog konja koji slovi kao jedna od najopasnijih životinja zbog svog čudnog temperamenta i snažnih zubiju.

Razgledavanje područja Okavango delte u Botswani umalo je stajalo života jednog fotografa. Naime, stajao je pored automobila i fotografirao velikog nilskog konja.

Pročitajte i ovo Radnik u ugostiteljstvu - 2 Nedostatak radne snage Poslodavci na mukama, ali isplati se: Cilj je ključan, a oni su sve domišljatiji Spolni odnos u Splitu Kažnjivo je, ali... Snimka seksa iz središta Splita zgrozila i turiste i domaće: "Proša san cili svit, nisan vidija da to stranci rade po Španjolskoj ili Francuskoj"

No, nakon svega par minuta nilski konj se, inače poznat po čudnom temperamentu i velikoj snazi, počeo čudno ponašati i u jednom trenutku se zaletio prema fotografu. Za samo par sekundi već je bio pored njih.

Fotograf je odmah uskočio u automobil, a nilski konj je par metara trčao za njima. Srećom, turisti su uspjeli pobjeći, a za uspomenu imaju doista zanimljivu snimku koja ih sada vjerojatno dobro nasmije.

Nilski konj je inače biljojed, no ima snažnu čeljust i zube namijenjene borbi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene