Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako joj je samo pet godina, unuka Donalda Trumpa mogla bi biti njegov diplomatski početak u odnosima s Kinom.


Video Arabelle Kushner, petogodišnje unuke izabranog američkog predsjednika Donalda Trumpa, na kojem se čuje kako pjevuši pjesmicu na kineskom postao je viralni hit u Kini, piše CNN.

Vezani članci Joe Biden Dok Trump poziva pristaše da preokrenu rezultate izbora, Biden poziva na zajedništvo: "U ratu smo s koronavirusom, a ne jedni s drugima" Donald Trump Trump pomilovao bivšeg savjetnika za sigurnost, prije tri godine priznao da je lagao tijekom istrage o umiješanosti Rusije u izbore

''Arabella je htjela imati kinesku Novu godinu prije spavanja. Obukla se te pjevala i recitirala pjesme za Jareda, Josepha i mene'', napisala je u opisu videa Trumpova kći Ivanka.

Još prije četiri godine za South China Morning Post Ivanka je rekla da malena Arabella uči kineski od svoje dadilje. U učenju joj se pridružila i sama te je dodala kako sada zna kineske nazive gotovo svih životinja u zoološkom vrtu.

Mnogi već nagađaju kako je njezino pjevanje na kineskom, kojeg je na svom Instagramu objavila njezina majka Ivanka, skriveni znak Trumpovog nastojanja za diplomatskim odnosima s Kinom, dok su drugi napomenuli da je to preduboko tumačenje jednog videa.

Donad Trump prilikom kampanje za predsjednika SAD-a nije se mnogo osvrtao na Kinu.