Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pjesmica na kineskom

Trumpova unuka postala hit u Kini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako joj je samo pet godina, unuka Donalda Trumpa mogla bi biti njegov diplomatski početak u odnosima s Kinom.

Video Arabelle Kushner, petogodišnje unuke izabranog američkog predsjednika Donalda Trumpa, na kojem se čuje kako pjevuši pjesmicu na kineskom postao je viralni hit u Kini, piše CNN.

Pročitajte i ovo Donald Trump On sve negira Počinje suđenje Trumpu zbog plaćanja šutnje pornoglumici: Ključan je jedan svjedok Zabrana pobačaja, ilustracija Uoči izbora Jedna savezna država SAD-a vratila se u 19 stoljeće i oživjela zakon o pobačaju iz 1864.

''Arabella je htjela imati kinesku Novu godinu prije spavanja. Obukla se te pjevala i recitirala pjesme za Jareda, Josepha i mene'', napisala je u opisu videa Trumpova kći Ivanka.

Još prije četiri godine za South China Morning Post Ivanka je rekla da malena Arabella uči kineski od svoje dadilje. U učenju joj se pridružila i sama te je dodala kako sada zna kineske nazive gotovo svih životinja u zoološkom vrtu.

Mnogi već nagađaju kako je njezino pjevanje na kineskom, kojeg je na svom Instagramu objavila njezina majka Ivanka, skriveni znak Trumpovog nastojanja za diplomatskim odnosima s Kinom, dok su drugi napomenuli da je to preduboko tumačenje jednog videa.

Donad Trump prilikom kampanje za predsjednika SAD-a nije se mnogo osvrtao na Kinu.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene