Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postaje luksuzni hotel

Trump kupuje 'NAJRUŽNIJU ZGRADU' na svijetu, glavni stožer FBI-a?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki nekretninski magnat Donald Trump, koji je nedavno preuzeo zgradu stare pošte u Washingtonu kako bi je preuredio u luksuzni hotel, zainteresiran je i za glavni stožer FBI-ja, smatran najružnijom zgradom na svijetu.

'Pogledat ćemo što se događa s FBI-jem. Hoćemo li dati ponudu ili ne, možda da, možda ne', rekao je Donald Trump. 'Ali ako bismo napravili jednako dobar posao kao što ćemo napraviti sa starom poštom, ljudi će nas to tražiti', rekao je.

Pročitajte i ovo Joe Biden Predsjednikov govor Joe Biden: "Od dva kandidata za predsjednika, jedan je prestar i mentalno nesposoban" Donald Trump trumpove ludorije Ljude koji su upali na Kapitol nazvao je domoljubima pa ponovio zlokobnu prijetnju: "Ako ne pobijedim..."

>> Trump bijesan: Ne možete graditi vjetroturbine blizu moje investicije!

Glavni stožer savezne policije, nazvan 'J. Edgar Hoover' po njezinu prvom direktoru, golema je betonska zgrada u središtu Washingtona.

FBI se želi preseliti u primjerenije zgrade i vladina agencija zadužena za savezne zgrade, GSA, traži investitora kako bi prodala staru zgradu i gradila novu negdje drugdje.

Internetski portal za putovanja Trippy.com proglasio je prošle godine stožer FBI-ja 'najružnijom zgradom na svijetu', a čak ni aktivisti za zaštitu američke baštine nisu zainteresirani za njezino očuvanje.

Trumpu bi odgovarao tajming jer je projekt FBI-ja predviđen za kraj 2015. ili početak 2016., kada će radovi na staroj pošti biti završeni, rekao je.

Trump je staru poštu unajmio na najmanje 60 godina i planira je preurediti u luksuzni hotel s 270 soba, konferencijskom dvoranom, spa centrom, restoranima i buticima. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene