Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Želja mu je Harley Davidson

Trogodišnjaku izdali dozvolu za vožnju motocikla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Azeemu Khanu, trogodišnjaku iz New Delhija, izdana je specijalna vozačka dozvola za upravljanje motociklom.

Azeem je pred posebnom komisijom morao dokazati da može upravljati motociklom marke Royal Enfield Bullet kojem je njegov otac ugradio posebne 'produžetke' kako bi dječak mogao doseći kontrole i sigurno upravljti motociklom. 'Počelo je tako da sam ga znao posjesti ispred sebe na motocikl i uvijek je posezao za kontrolama. On je već sad sigurniji vozač nego što su većina odraslih koje poznajem. Jednog dana će sigurno biti profesionalni vozač. Želja mu je Harley Davidson, ali na to će ipak morati pričekati nekoliko godina', kazao je Azeemov otac Shantau.

Pročitajte i ovo Policija policija traži svjedoke Prometna kod Dugopolja: Motociklist sletio s ceste i poginuo Slika nije dostupna Splitski Mad Max Mladić koji je motorom divljao Splitom dobio 80 dana zatvora, 14.000 kuna kazne, a na dvije godine ostao bez vozačke

Azeemu, koji će idući mjesec napuniti četiri godine, ipak nije dozvoljeno voziti se glavnim prometnicama bez pratnje odrasle osbe. 'Naravno da ga neću pustiti na zakrčene prometnice bez mene. Vjerujem njemu, ali ne vjerujem drugim vozačima', dodao je otac.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene