Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trogodišnja Pipi Quinlan živahna je i snalažljiva trogodišnja djevojčica a ovih je dana iznenadila svoje roditelje koji su otkrili da im je kći na internetskoj dražbi kupila bager za 20.000 novozelandskih dolara.


Rodney Times piše da se Pipi otišla poigrati kada su njeni roditelji zaspali u svom domu u Stanmore Bayu pokraj Aucklanda. Nakon par 'klikova' mišem uspjela je pronaći stranicu TradeMe i ne znajući dala najveću ponudu za stroj koji je bio ponuđen na prodaju. Njena majka Sara Qinlan je odmah nakon buđenja vidjela da nešto nije kako treba.

Vezani članci Bager i drama - Legalna kuća na tuđem vlasništvu - 1 Filmske scene na Mosoru: Dojadilo joj pa je bagerom krenula u obranu vlastitog zemljišta, na kojem je bespravno izgrađena kuća Bager, ilustracija Krali bagere u Nemačkoj, prevozili u Hrvatsku pa prodavali po cijelom svijetu, otkrila ih jedna sitnica

'Ugledala sam e-mail stranice TradeMe u kojem me informiraju da sam dala najveću ponudu na dražbi i elektronsko pismo od vlasnika stroja u kojem mi kaže da će mi se bager svidjeti', izjavila je.

Ona je mislila da je dobila igračku sve dok nije ugledala cijenu od 20.000 dolara. Majka je nazvala aukcijsku kuću koja je uvažila njeno odustajanje od bagera, a mala Pipi će ubuduće teže doći do računala.