Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što su iz jednog parka u američkoj saveznoj državi Floridi počele nestajati patke i guske, posjetitelji su mislili da ih jede krokodil. Iznenadili su se kada su saznali da se životinjama zapravo gosti ogromna anakonda.


Posjetitelji parka u blizini grada Orlanda primijetili su kako nestaju patke i guske pa su posumnjali da se u blizini nalazi krokodil. Ali, iznenadili su se kada su vidjeli da životinje jede tri i pol metara velika anakonda. Ogromnu zmiju prije desetak dana otkrila je policijska patrola.

Vezani članci Severina Severina nasmijala obožavatelje videom u kojem bježi od gusaka: "Hvala ti, ovo je urnebesno" Slika nije dostupna VIDEO - ZAPLJENA U RIJECI: Pogledajte što bi završilo na stolovima restorana

Toni Englert, koja ima konje u staji parka, svjedočila je lovljenju zmije, piše LA Times. 'Policajci su me pozvali i rekli kako misle da znaju što se dogodilo patkama. Samo smo odjednom znali vidjeli perje. Potom su me odveli do odvodne cijevi koja vodi u jezero. Pogledala sam i vidjela sklupčanu zmiju. Gotovo se nije ni pomicala', ispričala je Englert.

Rick Brown iz društva za zaštitu divljih životinja misli da je ovo prvi puta da je anakonda ulovljena u divljini u toj saveznoj državi. 'Netko ju je vjerojatno kupio dok je bila mala, a kada je postala velika, pustio ju je', rekao je Brown. Zmija je uspješno prebačena na Institut za gmazove.