Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NADZORNE KAMERE

VIDEO Divljak bejzbolskom palicom premlatio djevojke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dočekao ih je pred ulazom u zgradu i navalio na njih bejzbolskom palicom. Rebecca i Catherine su zbog težine ozljeda završile na šivanju, a policija za nepoznatim napadačem još traga.

Nepoznati je muškarac na samom ulazu u jednu stambenu zgradu u Orlandu (Florida) nasrnuo na dvije 30-godišnjakinje i premlatio ih bejzbolskom palicom. Rebecca Naudasher i Catherine Nguyen ostale su bez svojih torbica, a zbog žestine ozljeda završile su na šivanju u bolnici.

Pročitajte i ovo Ilustracija Treći u samo nekoliko dana Prišao joj u knjižnici i nabio ju u glavu: Političarki pružena pomoć, traga se za napadačem Ilustracija Podnesena prijava Četvorica protiv jednoga: Pretukli muškarca, teško je ozlijeđen

Nasilnik je u divljački pohod krenuo čim su se Rebecca i Catherine vratile s lokalnog festivala hrane i vina. Pokušale su mu umaknuti, no napadač ih je ipak uspio nekoliko puta dobrano mlatnuti u glavu.

>> VIDEO Nastavnica krade iz torbi učenika

'Catherine je počela vrištati, a sljedeće čega se sjećam je da me netko udario', priča Rebecca za New York Daily News i dodaje: 'Ležala sam na tlu, krvi je bilo posvuda, uistinu strašno'.

Policija u Orlandu objavila je snimku nadzorne kamere na kojoj se vidi divljački obračun. Napadača srednje građe, starog oko 30 godina i visokog oko 170 centimetara i dalje traže te građane mole za pomoć.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene