Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ukrajinski premijer u promo videu objasnio je zašto Ukrajina treba postati dio Europske unije, a na spornoj se snimci, iza njega, pokazala karta članica EU.


Privremeni ukrajinski premijer Arsenij Jatsenjuk u promotivnom videu objasnio je zašto bi Ukrajina trebala postati dijelom Europske unije.

Vezani članci Aleksandar Vučić Postaje li Velja za Vučića ozbiljna nevolja? Srpski analitičar: "Zaigrao se i preigrao. Žao mi je, ali Srbija nikad nije bila u ovako teškoj situaciji" Nikola Selaković Reagirali iz Srbije: ''To je jedna od najglupljih i najbesmislenijih nota koje smo do sada primili''

Zanimljivo je da su na karti koja prikazuje zemlje EU sve države bivše Jugoslavije pripojene Hrvatskoj.

Srbijanski portal Press online piše kako ne mogu znati je li riječ o grešci ili provokaciji zbog dobrih odnosa Srbije s Rusijom, ali smatraju da je spot koji se emitira na ukrajinskoj državnoj televiziji na nivou diplomatskog skandala.

Ipak, Jatsenjuk je Srbiju izbrisao samo na karti, pa na kraju spota naglašava kako je Hrvatska posljednja zemlja koja se pridružila EU, ali i da je Srbija započela pregovore.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook