Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zasad je poznato tek toliko da su prijestupnici štovatelji Barryja Whitea te da stenjanje prati visoki ženski cijuk.


Život uz svakodnevno bučne susjede doista može biti teško podnošljiv, no pitanje je što poduzeti jednom kada čovjek izgubi strpljenje. Treba li lupati 'nesnošljivima' na vrata? Odmah obavijestiti policiju ili možda učiniti što je i potpisnica sljedećih redova?

Vezani članci Slika nije dostupna Prvi put gledali američke porniće: Pa to nije penis, to je stablo! Slika nije dostupna Smiješna slika tjedna: Pogledajte što klinci misle čemu služi kazetofon u autu

Naime, kako bi stala na kraj toj 'buci i muci' u zgradi u jednom zagrebačkom naselju, ogorčena je susjeda organizirala pravu malu ekipu za očevid, pa će tako narednih dana uz kolegicu dežurati na prozoru kako bi doznala tko to tamo već osmu noć stenje i cijuče prilikom orgazma.

Nadalje, na neko je vrijeme otkazala i čistačici kako prijestupnici ne bi zametali tragove, a uz to je i obećala analizirati račune za vodu jer sumnja da je tu u pitanju višestruko kršenje kućnog reda.

Čarobna gljiva: Žene koje ju pomirišu dožive snažan orgazam

Na što je još sve spremna pročitajte sami, obavijest koja je dočekala susjede prenosimo u cijelosti:

Poštovani stanari, situacija u stubištu je nemoguća!!!

Već osmu noć zaredom iz nekog stana u našem haustoru dopire glasna glazba. Glazba i ne bi bila toliki problem da nakon nje ne nastupa rondanje i duboko stenjanje praćeno visokim ženskim cijukom (doduše, ruku na srce, sinoć nije bilo cijuka na kraju).

Nije mi preostalo drugo do pozvati (ime ćemo sakriti) umirovljenog policijskog inspektora da prenoći i izvidi situaciju. Metoda osluškivanja i prikupljanje iskaza svjedoka pokazala je da zvukovi dopiru negdje između 2. i 4. kata.

Majstor provokacije: Već deset godina gol živcira susjede

S obzirom da na tim katovima nema kućanstava s više prijavljenih članova, opravdano sumnjamo na višestruko kršenje kućnog reda, ali do trenutka pisanja ove obavijesti rezultati analize potrošnje vode još nisu pristigli.

Tim na terenu (spomenuti umirovljeni policijski inspektor, susjeda i potpisnica obavijesti, op.a.) zaključio je da se zbog učestalog ponavljanja najvjerojatnije radi o osobama mlađe dobi.

Psihoprofil je još nejasan (osim ljubavi prijestupnika prema Barryju Whiteu).

Od ostalih mjera uveli smo dežurstvo na prozoru (susjeda i potpisnica redova, op.a.), te je do danjega obustavljena čistačica da se osujeti zametanje tragova. O nastavku istrage izvijestit ćemo vas na sljedećem sastanku stanara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju