Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fanovi odlučuju

Tijesna utrka između Obame i Lady Gage na Facebooku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U natjecanju popularnosti, pjevačke zvijezde uvijek su ispred političara. Međutim tijesna se bitka vodi između Lady Gage i Baracka Obame.

Lady Gaga i američki predsjednik Barack Obama nemaju mnogo toga zajedničkog, ali na društvenoj mreži Facebook su suparnici u natjecanju popularnosti. Jedno od njih dvoje moglo bi ovaj vikend postaviti rekord, piše CNN.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna I ona voli Farmville Lady Gaga postaje vlasnica farme Slika nije dostupna Jedva je oživjeli Gaga loša za zdravlje: Fanu od uzbuđenja stalo srce!

Pop zvijezda I predsjednik države veoma su blizu u utrci da postanu prva živa osoba koja ima više od 10 milijuna obožavatelja na društvenim mrežama. Za sada Obama vodi s 9.058.881, a puno ne zaostaje ni Lady Gaga s 9.023.966 fanova.

Administratori predsjednikove stranice su Organizing for America, a na nju stavljaju fotografije s Obaminih konferencija za novinare. Fanovi stranice 24-godišnje Lady Gage ondje se mogu informirati o koncertnim turneja i o njezinoj biografiji.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene