Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznato je da Lady Gaga svojim nastupima često izaziva iznimno burne reakcije, no jednoj njezinoj obožavateljici je kad ju je vidjela - doslovno stalo srce.


Velika obožavateljica Lady Gage, Crystal Thornton je otišla s prijateljicom na njezin koncert u Nashvilleu, da bi joj tijekom Gaginog nastupa u jednom trenutku prestalo kucati srce.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Evo kako se pravilno pruža reanimacija! Slika nije dostupna Fotka koja je podigla prašinu: Potpuno gola i bez šminke!

'Prestala je disati, oči su joj kolutale, a tijelo joj se trzalo. Pitala sam je li dobro, ali nije odgovarala', izjavila je njezina prijateljica, koja je otrčala je po pomoć. Kada su do 33-godišnje Crystal stigli medicinski tehničari, za što im je trebala jedna minuta, oživljavali su je punih pet minuta i na kraju uspjeli spasiti.

>> Lady Gaga: To nije protetika, to su moje kosti!

Strastvena Gagina obožavateljica je nakon toga odvezena u bolnicu gdje joj je stanje stabilizirano. Za sada nije poznato zna li Gaga što se dogodilo na njenom koncertu, no Crystal neizmjerno žali, ne što je skoro umrla nego - što je propustila koncert! 'Drago mi je što sam živa, ali tako sam ljuta što nisam bila na koncertu', izjavila je Crystal.