Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stotine upitnika pojavilo se iznad glava Londončana koji su jutros svjedočili ovom neobičnom prizoru.


Na ulicama Londona jutros je zabilježen neuobičajen prizor. Na kraju povodca jedne žene danas se nije nalazio pas, kao što to obično biva, nego muškarac. U odijelu i na sve četiri spremno je slijedio nepoznatu ženu dok je ona prilično nonšalantno ispijala kavu povremeno spuštajući pogled prema njemu.

Iskustvo jedne domine: 5 istina o seksualnim fetišima

Vezani članci Soho nakon izlaska iz lockdowna Čovjek na čovjeku: Pogledajte kako izgleda popularni londonski Soho nakon izlaska iz lockdowna Engleska postupno izlazi iz lockdowna - 4 Engleska postupno izlazi iz lockdowna: "Napokon smo se vratili u pubove. Unaprijed smo rezervirali stol i mislimo ovdje provesti cijeli dan"

Društvene mreže eksplodirale su u roku nekoliko minuta od objave fotografija, a jedno od potencijalnih objašnjenja jest i da se radi o nekom PR triku. Među 'sumnjivcima' su se u toj teoriji pojavili udruga za zaštitu prava životinja PETA i brand seksi donjeg rublja Agent Provocateur, no oni su zanijekali da ovo ima ikakve veze s njima.

Pokaže li se da ovo doista nije ničiji PR preostaje nam zaključiti jedno - netko je bio jako zločest dečko pa se igra iz spavaće sobe morala preseliti na ulicu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook