Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SM igrice na cesti

Fotografija zbog koje su 'eksplodirale' društvene mreže: Tko je bio zločest?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stotine upitnika pojavilo se iznad glava Londončana koji su jutros svjedočili ovom neobičnom prizoru.

Na ulicama Londona jutros je zabilježen neuobičajen prizor. Na kraju povodca jedne žene danas se nije nalazio pas, kao što to obično biva, nego muškarac. U odijelu i na sve četiri spremno je slijedio nepoznatu ženu dok je ona prilično nonšalantno ispijala kavu povremeno spuštajući pogled prema njemu.

Pročitajte i ovo Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu Iskorak u zaštiti životinja - 6 povijesni iskorak Zbog napuštanja životinje možete završiti u zatvoru: "Ljudi bi i vlastitu djecu ostavljali da nema kazne za to"

Iskustvo jedne domine: 5 istina o seksualnim fetišima

Društvene mreže eksplodirale su u roku nekoliko minuta od objave fotografija, a jedno od potencijalnih objašnjenja jest i da se radi o nekom PR triku. Među 'sumnjivcima' su se u toj teoriji pojavili udruga za zaštitu prava životinja PETA i brand seksi donjeg rublja Agent Provocateur, no oni su zanijekali da ovo ima ikakve veze s njima.

Pokaže li se da ovo doista nije ničiji PR preostaje nam zaključiti jedno - netko je bio jako zločest dečko pa se igra iz spavaće sobe morala preseliti na ulicu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene