Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Maleni zna sve što i ostali psi: sjesti, dati šapu, pa i pričekati dok se ne upali zeleno svjetlo na semaforu


Zateknete li se ovih dana kojim slučajem na ulicama Nagana, nemojte se začuditi ukoliko vas ponjuši ili na vas zalaje - nevidljivi pas.

Naime, 'zvjerko' veličine jorkširskog terijera ovih je dana na ulicama olimpijskog grada apsolutni hit, a kako ga netko sretne, tako izvadi mobitel da zabilježi to čudo neviđeno.

Vezani članci Erico (Foto: Instagam/ericobear) - 17 Erico je najslađi korgi na Instagamu, svi se raspekmeze kad ga vide Slika nije dostupna Jednostavno fantastično: Iluzionist zadivio trikom koji teško da ćete moći objasniti

Maleni, baš kao i svi ostali psi, dahće, laje i reži kada ga netko ljuti, a zna i pričekati dok se na sefamoru ne upali zeleno svjetlo, sjesti i dati šapu.  

Pitate se u čemu je vic? Ako je i na prvu vama palo na pamet da je u pitanju neki novi ludi 'robot' osmišljen u Japanu za potrebe onih ljudi koji bi voljeli imati ljubimca bez da puno o njemu brinu, to ipak nije slučaj.

Taj posve neobični pas živi zahvaljujući čovjeku koji uz njega šeće, iluzionistu Akittu, koji pomoću čudesno spretnih ruku i komada žice svakodnevno veseli, ali i zbunjuje sugrađane.