Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

24 bočice protuotrova

Tinejdžerica preživjela ugrize šest čegrtuša!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tinejdžerica iz Kalifornije preživjela je ugrize šest čegrtuša odjednom.

Vera Oliphant nije ni slutila što će joj se dogoditi kada je otišla na brdo kako bi 'uhvatila' signal za mobilni telefon bez kojeg nije mogla obaviti poziv. Trenutak neopreza je doveo do toga da joj se šest čegrtuša omotalo oko noge, piše Abc News. 'Osjetila sam nešto na vrhu noge, pogledala dolje i vidjela šest čegrtuša koje su se omotale oko nje, ispričala je.

>> Tinejdžer preživio ugriz najotrovnije zmije na svijetu

Čegrtuša i pet mladih ozbiljno su ugrozili život ove djevojke jer je otrov vrlo brzo ušao u njezin krvotok. Djevojka je odmah osjetila slabost. 'Vidjela sam male crne točkice i vid mi je bio zamagljen', rekla je. Bol je bila strašna. 'Na ljestvici od 1 do 10 to je 45. Osjećala sam se kao da gorim i da me netko bocka hrpom iglica', dodala je.

Vera je mislila da je to njezin kraj i da će umrijeti. No, na svu sreću, to se nije dogodilo zbog brze reakcije. Trebale su čak 24 bočice protuotrova kako bi se neutralizirao otrov u njezinoj krvi. Tjedan dana nakon oporavka, ožiljci su i dalje vidljivi. No, liječnici očekuju da će se već idućega tjedna djevojka u potpunosti oporaviti.

Pročitajte i ovo Poplava u Los Angelesu - 1 Nesvakidašnji prizor Uraganska oluja pogodila Kaliforniju: Klizišta i poplave paralizirale više od pola milijuna domova Poskok ugrizao dječaka starog tri godine (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Dozvola za proizvodnju Koristimo posljednje zalihe seruma proizvedenog u našem Imunološkom zavodu, a ugriza zmija ove godine više od prosjeka

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene