Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeste li?

Evo kako objaviti cijelom svijetu da ste se testirali na spolne bolesti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Spolno prenosive bolesti nisu česta tema razgovora, pogotovo onih ljudi koji ih imaju.

No postoji društvena aplikacija koja korisnicima omogućuje da dijele podatke o svojim spolno prenosivim bolestima, ili nedostatku istih.

Pročitajte i ovo Ilustracija Posjet BiH Sastanak u manastiru, u tajnosti i bez mobitela: Vučić objavio o čemu je razgovarao s Dodikom i patrijarhom Porfirijem Ilustracija Ne nasjedajte! Prevaranti opet haraju: Iz poznate banke poslali važno upozorenje svojim korisnicima

Korisnici aplikacije Hulu, koja se prije zvala Qpid.me, mogu stvoriti profil, baš kao na drugim društvenim mrežama, na kojemu stoje podaci o testovima koje su obavili na različite bolesti, poput gonoreje i klamidije. Aplikacija također pomaže korisnicima da se testiraju na takve bolesti, nudeći popis klinika i liječnika u blizini gdje to mogu obaviti.

Osuđen ginekolog koji je fotografirao intimne dijelove pacijentica

Možda se pitate zašto bi netko htio objavljivati ovako privatne informacije, autori aplikacije na službenoj stranici tvrde da njihova objava čini razgovor o spolno prenosivim bolestima manje neugodnim, bilo online, bilo uživo. Drugim riječima, znate na čemu ste. Korisnici tako mogu linkati svoj Hulu-profil na svoje najdraže aplikacije za upoznavanje i tako odmah staviti sve karte na stol. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene