Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Muškarac je helikopterom prebačen u bolnicu s rastrganim lisnim mišićem, ali i izgrižen za obje ruke.


John Brady iz Huntington Beacha teško je stradao u srijedu na kalifornijskome otoku Santa Catalina dok je pokušavao zaštititi svog psića od dva jedanaest godina stara pit bull terijera.

Vezani članci Poslovni kolege Napeta situacija u uredu: Što duže rade od kuće, to više otkrivaju o svojim novim kolegama Vlasnici pasa u šetnji sa svojim ljubimcima unatoč strahu od koronavirusa Skloništa za udomljavanje životinja pucaju po šavovima: "Pokažite solidarnost umjesto da ste uzrok problema"

Brady je helikopterom prebačen u bolnicu u Los Angelesu s rastrgnutim lisnim mišićem, ali i izgrižen za obje ruke zbog čega je u međuvremenu podvrgnut brojnim operativnim zahvatima.

Nešto lakše ozljede je pretrpjela i sama vlasnica, a snimka neimenovanog turista je gledateljima otkrila i da su se pit bullovi "počupali" međusobno.

Pit bull terijeri nisu bili na vezani u trenutku kada su ugledali daleko manjeg od sebe jacka russella, koji je uz vlasnika šetao po molu na povodcu.

Psiću je u međuvremenu život spašen zahvaljujući dvama operacijama, a u priču su se upleli i brojni dobri ljudi koji su na internetskoj stranici GoFundMe zasad prikupili 16 tisuća dolara kako bi pomogli obitelji Brady s troškovima liječenja.

Priči vrijedi dodati da je vlasnica pristala eutanazirati oba psa, međutim još uvijek nije poznato hoće li biti izložena daljnjem sudskom progonu.

UPOZORAVAMO VAS NA UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ SNIMKE!