Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bogat sadržaj

Želite provesti blagdane s obitelji na putovanju? Međimurje je idealna destinacija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Terme Sveti Martin nude bogatu ponudu za zimske praznike, idealne za obitelji s djecom.

Iako je Zagreb proglašen najboljom europskom adventskom destinacijom, to nikako ne znači da se zimski odmor ne može provesti drugdje. Štoviše, rijetko koja destinacija ima sadržaje tijekom cijelegodine, a Međimurje je upravo jedna od njih.

Pročitajte i ovo Mladi luk Sve skuplja Koliko će koštati ovogodišnja uskrsna košarica? "Kad preračunam u kune, to je puno. Ali tko voli, nek' izvoli" Zapljena u Međimurju pronašli im i oružje FOTO U velikoj akciji uhićena skupina koja je proizvodila izrazito opasnu drogu: "To je čista kemija!"

Kad spomenemo zdravu hranu pripremljenu od lokalnih namirnica, pregršt sadržaja za velike i male, besplatne izlete po destinaciji, ljekovite termomineralne bazene i još k tome odlične cijene, svi znamo da je riječ o Termama Sveti Martin.

Brojne turističke atrakcije garantiraju nezaboravan provod, a svake subote očekuju vas i dva besplatna izleta - na Farmu jelena ili na Mlin na Muri. Kako poručuju iz Termi, idealna obiteljska idila nije više samo slovo na papiru, već ona doista i postoji. I to u najsjevernijoj županiji Hrvatske.

U Termama Sveti Martin očekuje vas aktivan i zdrav odmor, koji je u skladu s filozofijom poznatoga antropozofa doktora Rudolfa Steinera. Ona je ukomponirana u sve segmente poslovanja Termi, od gastronomije, što se može vidjeti u novom restoranu zdrave prehrane Le Batat i u termalnom kupalištu The Temple of Life.

Hrabri muškarci diljem svijeta ovih dana puštaju brkove

Osim toga, u sklopu Termi je i Thai Relaxing Corner, u kojemu stručno osoblje iz Tajlandske Kraljevske akademije provodi prave tajlandske masaže. Jedne su to on najstarijih terapija, koje se provode već više od 2500 godina.

'Vjerujemo kako će dolazak mlade Tajlanđanke Yuwaree uvelike doprinijeti već ionako bogatoj wellness ponudi regije, a ukoliko se ovaj projekt pokaže uspješnim, postoji mogućnost i za proširenjem ponude i kapacitetima za provedbu tajlandskih masaža, što naravno zahtijeva i određene investicije u smislu izgradnje ili prenamjene određenih lokacija', kazala je Melita Šarić, voditeljica Wellness Centra Sveti Martin.

Osim što ćete uživati u ljepotama prirode i gastronomije Međimurja, možete uživati i u zimskom tajlandskom centru za masažu. Izvodi je stručno osoblje upravo iz Tajlanda, a u ponudi su masaže cijeloga tijela. Idealno za zagrijavanje, nakon uživanja u hladnoj zimskoj idili sjevera Hrvatske.

Stoga, ukoliko ste odlučili nakratko zamijeniti gradsku vrevu i gužvu, sad znate gdje se možete opustiti i – napuniti baterije. Međimurje je idealna obiteljska destinacija, s bogatim programom za djecu, gdje možete provesti svoje božićne praznike.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene