Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Video koji je preko noći postao viralan ne otkriva što je djevojku toliko razljutilo.


Daleko od toga da su fizički obračuni u lokalima nezabilježena pojava, pogotovo kada se u jednadžbi nađe previše alkohola, ali ne svjedoči se baš svakodnevno ovakvom prizoru, da 'reda radi' žena. 

Vezani članci Obračun (Foto: Screenshot) Obrušio se na krivog čovjeka i dobio udarac u glavu od kojeg mu je cijeli život prošao pred očima Heather Locklear (Foto: Profimedia) Pretukla dečka, pa završila na liječenju: Problematičnom ponašanju nekadašnje ljepotice nema kraja

Upravo je to razlog zašto je ova snimka preko noći postalna viralna, a tko je djevojka koju je autor videa u šali prozvao Rambom, ni u ovom trenutku nije jasno.

Nije poznato niti tko ju je toliko uzrujao, je li za za njezino neraspoloženje isključivo bio kriv čovjek koji joj nije htio dati piće, kao niti to čija je i gdje je nestala Mehina noga (shvatit ćete reference tijekom gledanja snimke, op.a.).

Iz razgovora okupljenih muškaraca moguće je razaznati tek toliko da su neki od okupljenih završili na podu, odnosno da je tog dana u tom travničkom kafiću baš bilo zlo i naopako.

Upozoravamo da je u videu moguće čuti vulgaran riječnik, odnosno nekoliko scena nasilja.