Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan je petogodišnji Šveđanin švedskome premijeru Fredriku Reinfeldtu uputio pismu u kojemu ga moli da zabrani prodaju bombona kako bi mu pomogao u nastojanju da uštedi nešto novaca, prenijeli su švedski mediji.


‘Dobar dan Fredrik! Ime mi je William i imam pet godina. Možeš li donijeti odredbu po kojoj bi se u trgovinama prestali prodavati bomboni? U tom bi slučaju mogao uštedjeti novac i kupiti narukvicu ili magične kockice’, napisao je dječačić.

Vezani članci Švedska u vrijeme epidemije Mnoge europske zemlje bilježe porast broja slučajeva zaraze koronom, ali jedna koju su donedavno svi kritizirali sada bilježi sjajne rezultate Život u Švedskoj u jeku epidemije koronavirusa Posebni izaslanik WHO-a za koronu: ''Sve bi se zemlje trebale ugledati na švedski model''

‘Mnogi smatraju da je dobro i ukusno povremeno pojesti pokoji bombon, no ako netko ne želi jesti bombone, tada ih odluči ne kupovati. Zbog toga mislim da nije potrebno da svima zabranim kupnju bombona’, odgovorio mu je premijer, pokušavši Williama potaknuti da snagom vlastite volje donese odluku. (Hina)